"Everybody want's happiness, nobody want's pain. But you can't have a rainbow without a little rain"

Sånn er livet. Man kan desverre ikke ha bare lykke og gode dager, det vil også komme tunge dager, der man bare vil vekk, vekk fra alt. Men hvordan hadde livet vært hvis man aldri hadde hatt noen tunge dager? Det er faktisk godt for oss og ha dårlige dager i blant, for da blir de gode dagene så mye bedre, og vi lærer oss og sette mer pris på de. Jeg tror også livet ville blitt flatt. Er jo mye mer spennende å gå langs en vei med både oppoverbakker og nedoverbakker, og som kanskje er litt mer svingete, enn å gå langs en flat vei som går rett fram. Slik er det med livet også. Det vil ikke komme skikkelige oppturer, uten noen nedturer. Selvfølgelig kan det komme perioder med vel mye motgang og tunghet, men motgang gjør oss sterkere. Vi må bare gjøre det beste ut av alt. Uansett. Og det vil alltid komme bedre dager. Stay strong.

- Hva synes dere? Og hvordan har dere det for tiden?

 

♥Ida

6 kommentarer

Dominiq

09.nov.2011 kl.21:00

Hei Ida! :) Syns du skriver veldig dypt og gjennomtenkt. Det liker jeg! Har startet å sjekke bloggen din hver dag og håper på å se et nytt innlegg hver dag! :D

Masse klem,

Dominiq

IDA - kommenterer tilbake!

09.nov.2011 kl.21:10

Dominiq: Tusen takk! Så artig å høre at du vil fortsette å lese bloggen min videre, da får jeg mer lyst til å blogge :-)

Astrid Kleven

09.nov.2011 kl.21:16

Du skriv utrolig bra Ida! :-)

Håpe du får det bedre, det fortjene du!

IDA - kommenterer tilbake!

09.nov.2011 kl.21:25

Astrid Kleven: Takk! <3

Margrete Røising

09.nov.2011 kl.21:34

Sykt bra skrevve Ida ! Åsså e det jo sant !

Har bynt å føllg bloggen din fast æ no :)

IDA - kommenterer tilbake!

09.nov.2011 kl.22:15

Margrete Røising: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits