Den gang da...

Heihei!

Nå sitter jeg og ser på gamle bilder fra da jeg var lita. Har innlevering i spansk til i morgen og siden vi skulle skrive om barndommen vår, begynte jeg å se på bilder av meg og familien fra da vi var små. Artig å se.

Noen ganger skulle jeg ønske jeg var lita igjen. Alt var på en måte bedre da. Jeg slapp å ha så mye å tenke på, slapp lekser, jeg slapp å gjøre husarbeid og jeg slapp til og med å tenke på hvilke klær jeg skulle ha på meg! Jeg kunne drømme meg bort i min egen verden, vær inne i min egen boble, og bekymringer hadde jeg lite av. Slik er det ikke nå, nå har jeg alt for mye å tenke på. Jeg stresser for mye, bekymrer meg ofte, jeg er redd for å gjøre feil og for ikke å være bra nok, og jeg tenker for mye på hva andre synes om meg. Skulle ønske jeg kunne drømme meg bort i min egen verden nå også, og la alle tanker og bekymringer bli ute. Bare stenge alt annet ute, for en liten stund...

- Noen som er litt enig?

 

Dagens quote:

"There is a garden in every childhood, an enchanted place where colors are brighter, the air softer, and the morning more fragrant than ever again".

 

Ida

2 kommentarer

Lise

07.nov.2011 kl.20:39

Meget enig ;-) Skulle ønske man var tilbake i barnehagen egentlig ;) <3

armoire

07.nov.2011 kl.23:34

Herlige bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits